Elektrische Fietsen

Elektrische Fietsen

Contact
Openingstijden

U denkt aan de aanschaf van een elektrische fiets? Logisch, er zitten veel voordelen aan een elektrische fiets. Bijvoorbeeld wanneer u meer dan vijf kilometer naar uw werk moet fietsen. In de winter heeft u het dan minder lang koud en in de zomer komt u niet bezweet op uw werk aan.  Natuurlijk is een e-bike ook ideaal wanneer u slecht ter been bent of uw conditie simpelweg niet meer is wat het was en u nog wel graag (lange) fietstochten aflegt. Zeker ideaal om uw partner, kinderen en zelfs kleinkinderen bij te houden! 

Ook voor ouders met kids is elektrisch een uitkomst, eentje voor, eentje achter en lekker doortrappen is geen enkel probleem. De keuze voor elektrisch is dus niet moeilijk, maar welk model u wilt kan daarentegen wel wat lastiger zijn. Laat u daarom goed informeren.

De keuzes zijn namelijk enorm. Denk hierbij aan trapondersteuning of rotatiesensor. Hoe belangrijk vindt u de actieradius? En wilt u een achterwielmotor of middenmotor? Een uitneembare accu of een accu onder de achterdrager. En wilt u graag 25 kilometer per uur fietsen of liever 45 kilometer per uur. En dan nog de uitstraling! Stoer, urban, klassiek of sportief? Weet u al waar u voorkeur naar uitgaat of nog geen enkel idee? In beiden gevallen bent u bij ons aan het juiste adres!

Alvast oriënteren? Dat kan online met de E-bike wijzer! Bovendien:Soms heeft het bedrijf waar u werkt zelfs recht op interessante fiscale voordelen bij het aanschaffen van een nieuwe fiets. Ook daar vertellen wij graag meer over!


Accessoires & Onderdelen

Wij verkopen o.a.
Merken
Merken
Merken
Merken
Merken
Merken
Merken